Anders Allentoft

Jeg er uddannet Examineret Certificeret Psykoterapeut på S.I.F. (Systemisk Institut for Familieterapi) i 2009 og har taget efteruddannelse som Master i NLP og Enneagrammet i 2015 hos Oll Uddannelseshus i Randers.
Jeg har arbejdet med terapi siden 1999.

Terapi Svendborg

Jeg er trænet i og uddannet inden for den retning, som kaldes systemisk og narrativ, men arbejder også med elementer af kognitiv terapi. Jeg har også opmærksomheden rettet mod kropssprog, vejrtrækning og meditative øvelser.
Jeg er tidligere uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup, med efteruddannelse på Skårup Seminarium.
Jeg har hele mit voksne liv haft interesse for psykologi, selve terapien fik dog rigtig fart da jeg blev skilt i 1998. Jeg har 4 børn i alderen 20 til 32.

Fra 1996-2007 har jeg været med i en mandegruppe hvor vi arbejdede terapeutisk med hinandens historier, i samarbejde med forskellige terapeuter og psykologer.

Terapisvendborg startede i 2009 og tilbyder terapi til enkeltpersoner og par , derudover familierådgivning.
Terapisvendborg tilbyder også supervision til arbejdspladser.

Svendborg terapi – parterapi

TerapiSvendborg - Svendborg terapi